Aerobik - Be Fit

Aerobni program namenjen onima koji žele da redukuju telesnu težinu i onima koji žele da dovedu svoje telu top formu. Program se izvodi sa ili bez rekvizita, uz brzi ritam.

Visoko intezivni trening za top formu.

Aerobik – Be fit je aerobni fitnes program namenjen onima koji žele da redukuju telesnu težinu (low impact) i onima koji žele da dovedu svoje telo u top formu (high impact). Aerobik – Be Fit program se izvodi sa ili bez rekvizita, uz brzi ritam. Koreografija uglavnom nema ili su jako jednostavne, jer je glavni akcenat stavljen na sto lakšem praćenju samog treninga. Low impact podrazumeva izvodjenje odredjenih pokreta koji su karakteristični za treninge niskog intenziteta (marširanje, hodanje…), dok high impact podrazumeva pokrete većeg inteniteta (trčanje, skokovi..).

✓ Topi masti i kilograme
✓ Poboljšava kondiciju
✓ Poboljšava snagu
✓ Zateže i oblikuje telo
✓ Poboljšava raspoloženje
✓ Podiže energiju

Visoko intenzivni trening za top formu.

Aerobik – Be Fit je aerobni fitnes program namenjen onima koji žele da redukuju telesnu težinu (low impact) i onima koji žele da dovedu svoje telo u top formu (high impact). Aerobik – Be Fit fitnes program se izvodi sa ili bez rekvizita, uz brzi ritam. Koreografija uglavnom nema ili su jako jednostavne, jer je glavni akcenat stavljen na sto lakšem praćenju samog treninga. Low impact podrazumeva izvodjenje odredjenih pokreta koji su karakteristični za treninge niskog intenziteta (marširanje, hodanje…), dok high impact podrazumeva pokrete većeg inteniteta (trčanje, skokovi..).

✓ Topi masti
✓ Podiže kondiciju
✓ Poboljšava snagu

✓ Zateže i oblikuje telo
✓ Poboljšava raspoloženje
✓ Podiže energiju

Raspored termina

Raspored termina

Ponedeljak

21.00 – 22.00

Sreda

21.00 – 22.00

Petak

21.00 – 22.00

Ponedeljak

21.00 – 22.00

Sreda

21.00 – 22.00

Petak

21.00 – 22.00

Zakažite probni trening

Kako biste se uverili da smo mi za vas i vi za nas, omogućili smo vam da potpuno besplatno probate neki od naših programa.

POZOVITE NAS